איך באמת מפטרים את הג'אנק פוד
.

מה צריך באמת לעשות כדי לפטר את הג'אנק פוד מהחיים ולהתחיל לאכול בריא, טעים ובקלות בשיטת גורמה לייט

זו ההזדמנות שלך לדעת מה עושים.....

  • גם לך יש מלא מתכונים מכל מיני, אבל הם לא ממש עוזרים לך להתחיל לבשל בריא וטעים לך ולמשפחה? 
  • גם את מגיעה לפעמים הבייתה, ומחכה לך כיור מלא, ושיש עמוס וכל מה שבא לך זה לברוח?
  • קורה לך שאת פותחת את המקרר והוא מלא וגדוש ובעצם את לא מוצאת בו כלום?
  • ונניח שיש לך המון מתכונים.  אז מה בכל זאת חסר? מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה לך חשק להכנס
    למטבח ולהתחיל לבשל אוכל בריא וטעים לך ולמשפחה שלך, שתוכלי לתת להם תזונה טובה ונכונה?

אני מזמינה אותך להצטרף אלי

לסדנה אינטרנטית 
שבה אלמד

מה צריך באמת לעשות כדי לפטר את הג'אנק פוד מהחיים ולהתחיל לאכול בריא וטעים.

    •  ההזדמנות שלך ללמוד איך לבשל בלי להסתבך 
    • ללמוד מה באמת צריך לעשות באמת כדי לפטר את הג'אנק פוד,
    • ואיך להכין ארוחה למשפחה רעבה ב-15 דקות.
    • לבשל במטבח מתוקתק, מזמין, שכיף לעבוד בו,
    • בשיתוף עם בני המשפחה.  
    • מטבח שייצר זכרונות יקרים וקסומים לך ולמשפחה שלך.  
    • מקום, שבו תוכלי ליצור בהנאה ארוחות בריאות וטעימות שכל המשפחה תלקק את האצבעות ותקצרי מחמאות מכל עבר.  
    • מטבח שבו תלמדי לפעול כך שתחסכי המון כסף
    • שיישאר לך למטרות אחרות.

עוגת האורז שלי שהכנתי בפחות מחצי שעה

עוגת האורז שלי בפחות מחצי שעה הכנה

בסדנה הזו אלמד אותך,

את כל הצעדים  האמיתיים, שצריך לעשות כדי לפטר את הג'אנק פוד מהחיים ולהתחיל לאכול בריא וטעים וגם בקלות.

איך מארגנים את המטבח כך שיהיה גן העדן הפרטי שלך, המקום  שבו תרגישי טוב ויתחשק לך להכנס אליו ולבשל כדי לעשות טוב לך ולמשפחה שלך

איך מסדרים את המקרר והמזווה כך שיעבוד בשבילך בצורה הטובה ביותר

איך מכינים תפריט שבועי למשפחה

איך מכינים רשימת קניות שתעשה לך סדר בקניות ובמלאי המזון וכזו שתחסוך לך המון כסף

איך לשלב את בני המשפחה במלאכת הבישול והכנת האוכל בבית

אילו חומרים כדאי לי להשתמש בהם שישמרו על הבריאות שלי

באילו סירים משתמשים בבישול בריא

איזה סוגי בשר, עוף או דגים כדאי לי להשתמש בהם כדי לשמור עלי ועל המשפחה שלי

ואם אני צמחוני או טבעוני? איך אדע איזה חלבון איכותי אני יכול להכין לעצמי ולשמור על איזון

איך להכניס שקט, ארגון ושלווה למלאכת המטבח, כך שיהיה לך ראש נקי ושקט בלב.

 כל זאת ועוד אני הולכת ללמד בסדנה האינטרנטית 

איך מקבלים את ההדרכה?

מיד לאחר ההרשמה והתשלום תקבלי פרטי גישה אישיים לסדנה והיא תפתח לך באופן מיידי 

ומה ההשקעה שלך ?

שווי הסדנה וכל המידע שכלול בה הוא 230 ש"ח

אבל החלטתי לפתוח את התוכן לכולם בתשלום סמלי של 
130 ש"ח בלבד!

הסדנה תהיה לך זמינה בכל עת,

כך שניתן לחזור ולהאזין לה מתי שרק תרצי.

ולמה העלות כל כך נמוכה?  

כי אני מאמינה במה שאני עושה ורוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו להיחשף למידע החשוב הזה.


להרשמה ותשלום מאובטח של 130 ש"ח לחצו על הקישור

   ומה עוד יהיה לנו בהדרכה האינטרנטית?

את הסוד איך מבשלים ארוחות גורמה לייט טעימות ומשביעות לכל המשפחה.

איך לעבוד במטבח באופן יעיל כך שמטבחך יתנהל בקלי קלות, בלי קשר לשעות העבודה שלך ולאורח חייך.

איך לבשל מנות מהירות ולחסוך הרבה זמן, ואיך לקנות רק את המוצרים הדרושים ולחסוך הרבה כסף.

איך להכין "חבילות שמחה" שיחכו לך במקרר ובמקפיא, ויקצרו לך את העבודה למינימום ההכרחי.

למי מתאימה ההדרכה?

לך, אם נמאס לך לבחור בין אוכל טעים לאוכל בריא

לך, אם נמאס לך לפתוח את המקרר ולראות שאין שם משהו טוב, בריא וטעים לאכול

לך, אם נמאס לך ממאכלים דיאטטים, משעממים, חסרי טעם ולא משביעים

לך, שרוצה לבשל בריא ואין לך מושג מאיפה מתחילים

לך שרוצה לפנק את המשפחה והחברים בארוחות מדהימה שבסיומן הם ילקקו את האצבעות ולא ידעו שבעצם נתת להם אוכל בריא, טעים ולייט.

מי אני?

שמי שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה בקבוצת "אייקונפרנס גורמה לייט" ומנחת תוכנית "מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" אשר שודרה בערוץ האוכל ובערוץ 10.

את שיטת בישול גורמה לייט פיתחתי עם דיאטנים ותזונאים קלינים, כי נמאס לי להיות כל החיים בדיאטה ונמאס לי להיות רזה ורעבה או עם עודף משקל ואשמה.
חלמתי על תזונה שפויה, משביעה ומהנה, ולא מרעיבה ומתסכלת.

שיטת בישול גורמה לייט מחברת בין קולינריה משובחת, לבין הצורך באוכל בריא ומרזה.

את "מבשלים גורמה ונשארים לייט" הקמתי בדיוק כדי לתת מענה לצורך זה. חשוב היה לי לחבר בין קולינריה משובחת לבין הצורך באוכל בריא ששומר על משקל.  החלטתי להפיץ את הידע לכל מי שרוצה ללמוד לבשל בריא, לנהל מטבח בריא, לאכול טעים ומשביע לאורך כל השבוע, ללמוד לתכנן נכון, לחסוך כסף ולמנוע בזבוז.


ומה עוד מקבלים בהדרכה?

 המון טריקים ופטנטים שפיתחתי במשך שנים במטבח שלי. טריקים        מיוחדים לבישול בריא שלא תמצאו בשום מקום.

שיטה פשוטה שתעזור לך לערוך קניות מדויקות כך שיחסך זמן וכסף.

את הדרך להכין ארוחות משפחתיות במינימום בזבוז של חומרים.


מה מספרים אלו שעברו אצלי הדרכות וסדנאות של "בישול גורמה לייט"?

משתתפת בסדנא

שנה טובה וחג שמח לשושי ולכל החברים בסדנה, לאלו שמכירים אותי וגם לאלו שלא... שושי,אני ממשיכה לבשל את תבשילייך, ומברכת אותך בכל פעם. גם כשאני מבשלת משהו חדש, אני חושבת מה שושי הייתה עושה...איך היא הייתה משדרגת את המתכון לבריא יותר וקלורי פחות... שוב תודה ושנה טובה, אטי דרורי

ד"ר אטי דרורי

מיכל פלג

היי שושי
כרגע סיימתי לצפות בשידור סדנת ארוחות הבוקר. (אני קצת בפיגור. לוקחת את הזמן ומוצאת את הזמן האופטימלי לצפייה רגועה).
נהניתי מכל רגע. התמוגגתי.
הריחות מהבישולים מגיעים לאפי.
את מבשלת בכל כך הרבה אהבה והנאה, וזה עובר אלי מהמסך.
את עושה לי חשק לנסות כל אחד מהתפריטים.
דרך אגב, נהניתי מאוד מאוד גם מההדרכה המקדימה לסדנה,
שבה הראית במיומנות-על איך את מצליחה לבשל כמה וכמה תבשילים בו זמנית (רוטב עגבניות, אורז מלא, קציצות בשריות וצמחוניות ועוד).
אז תודה מעומק הלב. את ממש נותנת השראה.
אוהבת אותך
חיבוק גדול
מיכל
נ.ב.
מוצרט מחכה לך, מותק
באהבה רבה,

מיכל פלג

גנית

".......תמיד האמנתי שהסוד האמיתי של בישול מצוין אינו טמון במתכון זה או אחר, שהרי כאלה יש אלפים והם זמינים לכל נפש בספרי בישול, בתקשורת הכתובה ובאתרי אינטרנט מרובים מאד. עובדה ידועה היא שגם אותו מתכון העובר מהאחד לאחר, לעולם יצא שונה, ורבים מייחסים זאת ל"יד" שיש לטבח או לקונדיטור. אך אצלך זה הרבה יותר מ"יד". זו הרוח העוברת תוך כדי ההכנות, אהבת הבישול, הרצון להשקיע בתבשילים והתשוקה להעניק לזולת את הידע. ללא ספק ניחנת בכישרון בתחום ורכשת מיומנויות מקצועיות רבות מאד ואלה באים לידי ביטוי בכל מה שאת עושה וניכרים בתוצאות. היכולת שלך להסביר את הרציונל ושיקולי הדעת העומדים מאחורי הבחירה של החומרים, הטיפול בהם – החל מקילוף, קיצוץ, טיגון/אידוי, ערבוב וכד' וכלה בהגשה ובאחסון/הקפאה וכד', ההתייחסות לערכם התזונתי והקלורי, ובקיצור, ההבנה של הדברים לעומקם, כבשו את לבי............"

גנית

כאמור, עם ההרשמה והתשלום, תקבלי מייד פרטי גישה אישיים וההדרכה תיפתח לך באופן מיידי.

ומה ההשקעה שלך כדי לקבל את ההדרכה?

שווי ההדרכה וכל המידע שכלול בה הוא 230 ש"ח

אבל החלטתי לפתוח את התוכן לכולם בתשלום סמלי של 
130 ש"ח בלבד!

ההדרכה תהיה לך זמינה לצפייה ולמידה בכל עת


ולמה העלות כל כך נמוכה?  

כי אני מאמינה במה שאני עושה ורוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו להיחשף למידע החשוב הזה.

*מספר המקומות בהדרכה מוגבל, הבטיחו מקומכם עוד היום!

להרשמה ותשלום מאובטח של 130 ש"ח לחצו על הקישור


אני מניחה שעוברות לך כמה שאלות בראש, ריכזתי כאן את השאלות הנפוצות ששואלים אותי בטלפון.

אם לא מצאת כאן תשובה, מייל אחד ואני חוזרת אליך.

אם אין לי מושג בבישול, עדיין כדאי לי להשתתף?

בוודאי. ההדרכה מתאימה לכולם, ולא משנה רמת הבישול שלך, בטוח שיימצא בה המון ערך עבורך.

ואם אני צמחוני או טבעוני?

בהרצאה נדבר גם על פתרונות לטבעונים וצמחונים.

יש לי סוכרת ולחץ דם. 

שווה ביותר, כי כל שיטת בישול גורמה לייט תומכת בבריאות הגוף, מסייעת לאיזון לחץ דם, סוכר וכולסטרול.

ומה עוד מספרים עלינו המשתתפים?

יעל עופר

....מגיע הרגע בו היא מפתיעה אותנו בטיפ שהוא אבן היסוד החשובה ביותר של שיטתה: כיצד לטגן בכמות שמן מינימאלית כמות אדירה של בצל...''. יעל עופר גילתה בסדנה של שוש שטיינוביץ איך מבשלים גורמה, ונשארים לייט

אפשר לאכול ''גורמה'' ולהישאר ''לייט''!  לתובנה החדשה הזו הגעתי בתום תהליך טעים בן שלוש שעות בסדנת בישול ייחודית.

יעל עופר


"...ובקיצור, מה ששושי עושה הוא נס...."

כבשלנית מזה 25 שנה, אני חייבת להוריד את הכובע בפני שושי שטיינוביץ, שפית שפיתחה ומתמחה בבישול גורמה לייט. ואולי, כמי שלפני הקורס פקפקה באפשרות לבשל אוכל טעים ודל שומן, אני בעצם צריכה לאכול את הכובע, אלא שאחרי הביקור בקורס של שושי, חבל לי לאכול משהו עם כל כך הרבה קלוריות. ובקיצורמה ששושי עושה הוא נס

מיקה פורז


להרשמה ותשלום מאובטח של 130 ש"ח לחצו על הקישור

יש שאלות?

רוצים לשלם בהעברה בנקאית, או בטלפון?

לשאלות ובירורים טל: 054-8342474

אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.