.

תגידו שלום לג'אנק פוד ולנקיפות המצפון
עם שיטת בישול גורמה לייט,
אוכל טעים, בריא ובקלי קלות

נכנסת הביתה, קרועה מעייפות.  בבית מחכה לך משפחה רעבה ויש לך

15 דקות להכין ארוחה ואז....

המטבח מבולגן והמקרר מפוצץ אבל בעצם אין בו מה שאת מחפשת. מאיפה יש לך כוח עכשיו להתחיל לבשל ארוחה בריאה וטעימה?

או, בכל זאת הצלחת להכין משהו בריא. קיווית שיסכימו לאכול, אבל הם מרחיקים את הצלחת ומבקשים שוב את הצ'יפס עם הקטשופ או פסטה בלי כלום בצבע לבן....

או...את בדיאטה והם לא אוהבים את האוכל שלך, ובכלל זה לא פייר לתת להם אוכל דיאטטי.  אז יש את "האוכל שלי ואת האוכל שלהם", אז מה עושים? 

מאד רוצה להכין אוכל בריא וטעים, אבל האמת שאין לך ממש מושג מה זה אוכל בריא באמת.  כל יום מתפרסם מאמר אחר ומטעה.  מה עושים?

לכן אני מציעה לך לתת לעצמך מתנה שתלווה אותך כל החיים.

ללמוד איך לבשל בלי להסתבך אוכל שהוא גם טעים וגם בריא. 

לעבור הדרכות שילמדו אותך כיצד לעבוד במטבח ביעילות,

לחוות איך שיש נקי = שקט בלב = אוכל בריא, טעים ובקלות.

וגם לחסוך המון זמן והמון כסף.

מבחר גדול של מנות בריאות שמכילות רק כפית אחת של שמן!

להצטרף עכשיו לסדרת סדנאות בישול אינטרנטיות
(אצלך בבית, מול מסך המחשב או הטלוויזיה).
וגם... ללמוד איך לבשל אוכל בריא וטעים שכולם יאהבו.

בפשטות, בקלות ובזמן קצר.

ונשמרות אצלך על המחשב שלך לשימוש חוזר.

בחבילה של 12 סדנאות אינטרנטיות, כל אחת באורך עד שעה וחצי, שמשודרות אחת לשבועיים,
ונשמרות אצלך על המחשב שלך לשימוש חוזר.

רשימת הסדנאות

מי אני?

שמי שושי שטיינוביץ, מנחה בכירה בקבוצת "אייקונפרנס גורמה לייט" ומנחת תוכנית "מטבח בריא עם שושי שטיינוביץ" אשר שודרה בערוץ האוכל ובערוץ 10.

את שיטת בישול גורמה לייט פיתחתי עם דיאטנים ותזונאים קלינים, כי נמאס לי להיות כל החיים בדיאטה ונמאס לי להיות רזה ורעבה או עם עודף משקל ואשמה.

חיפשתי דרך לאכול אוכל שיהיה גם טעים, גם בריא וגם דל קלוריות ואם אפשר להכין אותו בקלות, אז עוד יותר טוב.

שיטת בישול גורמה לייט מחברת בין קולינריה משובחת, לבין הצורך באוכל בריא ומרזה.

את "מבשלים גורמה ונשארים לייט" הקמנו בדיוק כדי לתת מענה לצורך זה.
למי שרוצה ללמוד לבשל בריא, לנהל מטבח בריא, לאכול טעים ומשביע לאורך 
כל השבוע, ללמודתכנון נכון, לחסוך כסף ולמנוע בזבוז.

ומה לומדים בסדרת 12 הסדנאות האינטרנטיות
"איך לפטר את ה'אנק פוד ולהתחיל לאכול בריא וטעים"?

את הסוד איך מבשלים ארוחות גורמה לייט טעימות ומשביעות לכל המשפחה, במהירות ובקלות.

אין להכין בקלות מגוון רחב של ארוחות בוקר, צהרים, ביניים וערב  ועוד......

איך אירוח בשבתות, אירועים וחגים מפסיק להיות כאב ראש.

איך לפרגן לעצמך אוכל זמין, טעים ומזין גם כשנמצאים שעות מחוץ לבית.

איך לעבוד במטבח באופן יעיל כך שמטבחך יתנהל בקלי קלות, בלי קשר לשעות העבודה שלך ולאורח חייך.

איך לבשל מנות מהירות ולחסוך הרבה זמן, ואיך לקנות רק את המוצרים הדרושים ולחסוך הרבה כסף.

איך לתכנן ארוחות מגוונות לכל השבוע, לכל המשפחה,
רק לשלוף ולחמם, בלי להלחץ מההכנות.

למי מתאימות ההדרכות?

לך, אם נמאס לך שצריך  לבחור בין אוכל טעים לאוכל בריא.

לך, אם נשבר לך להכין המון סוגים של אוכל כדי לרצות את כל בני המשפחה.

לך, אם את לא רוצה יותר להתפשר על איכות האוכל רק בגלל שאין לך זמן וכוח לבשל אוכל בריא ונכון.

לך, אם נמאס לך לפתוח את המקרר ולגלות שוב שלא מחכה שם שום דבר, בריא וטעים לאכול.

לך, אם מתסכל אותך לאכול מאכלים דיאטטים, משעממים, חסרי טעם ולא משביעים.

לך, אם את רוצה לבשל בריא וטעים ואין לך מושג מאיפה מתחילים.

לך, אם את רוצה לפנק את המשפחה והחברים בארוחות מדהימה שבסיומן הם ילקקו את האצבעות ולא ידעו שבעצם נתת להם אוכל בריא, טעים ולייט.

לך, אם אתם לא רוצה יותר לזרוק כסף על אוכל רק בגלל ששכחת להשתמש בו בזמן.

לך אם אתם מוצפת במידע מבלבל על מזון שמתפרסם חדשות לבקרים, ורוצה אחת ולתמיד לדעת מה נכון, מה לא נכון ומה כדאי לעשות.

 ומה עוד אני מבשלת לך בסדרת ההדרכות האינטרנטיות?

קיצורי דרך שפיתחתי במשך שנים במטבח שלי לבישול בריא, שילמדו אותך להתייעל ולעשות הכל בהרבה פחות זמן וכסף.

שיטה פשוטה שתתמוך בך לערוך קניות מדויקות כך שה"בילוי בסופר" יתקצר והעודף שיישאר יגדל.

את הדרך להכין ארוחות משפחתיות במינימום בזבוז של חומרים.

הילדים שלך יאכלו את האוכל של  אמא, ויהיו להם זכרונות עם ניחוח של בית, שיקחו איתם כל החיים.

גלית, משתתפת בסדנה

אני ממשיכה להכין את המטעמים שלמדתי ממך ואפילו משדרגת מתכונים חדשים על הבסיס של מה שלמדתי ממך.

יש לי תמיד אוכל מוכן במקרר ובמקפיא, אי אפשר לתפוס אותי בלי אוכל בבית ואני לא מפחדת להזמין חברים מעכשיו לעכשיו לארוחה.

והכי הכי חשוב הילדים שלי אוכלים ונהנים, אפילו הבררנית הקטנה התחילה להתרגל לטעמים חדשים!! 

אני מכינה קינוחים טעימים ובריאים וכולנו אוכלים בלי ייסורי מצפון!!

ואני ממשיכה לשמור על המשקל ולאכול כמו בנאדם ולא עשבים.. כמו שהבן שלי היה אומר לי: "אמא את שוב אוכלת דשא??"

אוהבת ומתגעגעת!!

גלית

אז שושי, מה את בעצם מציעה לי?

מציעה לך ללמוד את  שיטת בישול גורמה לייט. לבישול בריא, טעים, קל, יפה, מזין, מהיר וחסכוני (חוסכים המון כסף!!).

לשנות את הגישה  כך שיתאפשר לך להכנס למטבח בצורה שיטתית מאורגנת, מסודרת, צעד אחרי צעד, ביחד איתי.  

להתאהב במטבח ובבישול, (אל תתפלאי אם הילדים יבקשו לבשל איתך כל הזמן).

אני מלמדת אותך את הגישה, באמצעות בישול המנות, וכך את גם מקבלת מתכונים.

וכמו שאני אמורת: שיש נקי, ראש נקי.

אל תחכי שפיית המטבח תבוא, היי את הפייה של עצמך, ואני כאן כדי לעזור לך להפוך לאחת כזו.

התפקיד שלי הוא לא ללמד אותך רק לבשל, אלא לעזור לך להיות עצמאית.  ללמד אותך גישה.

זו לא עוד סדנת בישול.  זו סדנה שתלמד אותך גישה חדשה לבישול ולמטבח.  תהיי את המנחה של הסדנה שלך.  תוכלי לעשות סדנאות עם הילדים שלך ועם החברים שלך.

אז שושי, איך זה קורה?

במהלך 12 סדנאות אינטרנטיות תלמדי כל מה שצריך כדי לבשל בריא בשיטת  גורמה ליייט, ניפגש אחת לשבועיים, מול המחשב שלך בשידור חי + הקלטות שיישארו אצלך לתמיד,
ועוד מתנות שיעזרו לך
להפטר אחת ולתמיד מהג'אנק פוד מהחיים שלך.

אז מה ההשקעה שלי? 

הסדנאות הפרונטליות עלו 390 ש"ח למפגש.  סדרה כזו הייתה עולה 4680 ש"ח,
וזו אחת הסיבות שהחלטתי לעשות את הסדנאות באינטרנט.  גם כדי שיהיה יותר קל להגיע (לא צריך ללכת לשום מקום).  אפשר לצפות בסדנה שוב ושוב (להכנס עם המסך למטבח ולבשל ביחד איתי). וגם כדי שאוכל להוזיל באופן משמעותי את המחיר.

 לכן המחיר של כל החבילה הוא....

 רק 2760 ש"ח.

אבל...

הלב שלי מחפש כל הזמן אפשרויות והזדמנויות להוריד את המחיר.  גם כי אני יודעת שהרבה אמהות צעירות (או סבתות לאמהות צעירות) ביקשו ממני לקבל את הסדנאות במחיר מופחת, וחשוב לי שבכל בית תהיה אפשרות לרכישה. 

לכן, למהירי החלטה יש שבועיים לקבל את הסדנאות בסכום של

12X137 = 1644 ש"ח

או בתשלום אחד של 1570 ש"ח בלבד!

ועכשיו בואו נבדוק כמה הג'אנק פוד עולה לך כל פעם.  אם מכפילים את ההוצאה החודשית רק על ג'אנק פוד, זה מממן את הסדנה ויישאר לכם הרבה עודף.

לדוגמא: פיצה עולה כ-60 ש"ח בארוחה,  2 פיצות בחודש ועוד שתייה, ויש לך את הסכום לסדנה.

ואני לא מתייחסת לארוחות של המבורגר או טייק אוויי של ארוחות אחרות ולא על המזון המעובד, שקונים בסופר.  כמה כסף אתם מוציאים על המזון הזה?  את זה אתם הולכים לחסוך לא רק חודש אחד, אלא חסכון של כל החיים.  הנה זה נקרא לפטר את ה'ג'אק פוד מהחיים. 

גם לאכול טעים ובריא, גם לחסוך כסף וגם ליהנות ביחד עם כל המשפחה.


להרשמה ב-12 תשלומים של 137 ש"ח כ"א

ולרכישה מאובטחת לחץ כאן

להרשמה בתשלום אחד של 1570 ש"ח

 ואם זה לא מספיק ... 

הכנתי לכם עוד 3 הדרכות בונוס במתנה!

בונוס 1 - איך מסדרים את המטבח בקלות

בונוס 2 - איך מכינים רשימת קניות

בונוס 3 - איך מכינים תפריט שבועי למשפחה

סה"כ שווי כל הבונוסים - 690 ש"ח 

*כל ההדרכות מועברות בשידור חי ולאחר מכן יועברו אליכם למייל ההקלטות,
לנוחות מירבית, לשימוש חוזר כשמתאים לכם לצפות שוב ולתרגל.

משתתפת בסדנה

אני ממשיכה להכין את המטעמים שלמדתי ממך ואפילו משדרגת מתכונים חדשים על הבסיס של מה שלמדתי ממך.

יש לי תמיד אוכל מוכן במקרר ובמקפיא, אי אפשר לתפוס אותי בלי אוכל בבית ואני לא מפחדת להזמין חברים מעכשיו לעכשיו לארוחה.

והכי הכי חשוב הילדים שלי אוכלים ונהנים, אפילו הבררנית הקטנה התחילה להתרגל לטעמים חדשים!! 

אני מכינה קינוחים טעימים ובריאים וכולנו אוכלים בלי ייסורי מצפון!!

ואני ממשיכה לשמור על המשקל ולאכול כמו בנאדם ולא עשבים.. כמו שהבן שלי היה אומר לי: "אמא את שוב אוכלת דשא??"

אוהבת ומתגעגעת!!

גלית

מיכל פלג

היי שושי
כרגע סיימתי לצפות בשידור סדנת ארוחות הבוקר. (אני קצת בפיגור. לוקחת את הזמן ומוצאת את הזמן האופטימלי לצפייה רגועה).
נהניתי מכל רגע. התמוגגתי.
הריחות מהבישולים מגיעים לאפי.
את מבשלת בכל כך הרבה אהבה והנאה, וזה עובר אלי מהמסך.
את עושה לי חשק לנסות כל אחד מהתפריטים.
דרך אגב, נהניתי מאוד מאוד גם מההדרכה המקדימה לסדנה,
שבה הראית במיומנות-על איך את מצליחה לבשל כמה וכמה תבשילים בו זמנית (רוטב עגבניות, אורז מלא, קציצות בשריות וצמחוניות ועוד).
אז תודה מעומק הלב. את ממש נותנת השראה.
אוהבת אותך
חיבוק גדול
מיכל
נ.ב.
מוצרט מחכה לך, מותק

ד"ר אטי דרורי

...שושי,אני ממשיכה לבשל את תבשילייך, ומברכת אותך בכל פעם. גם כשאני מבשלת משהו חדש, אני חושבת מה שושי הייתה עושה...איך היא הייתה משדרגת את המתכון לבריא יותר וקלורי פחות... שוב תודה...

ד"ר אטי דרורי

משתתפת בסדנה

...

.........תמיד האמנתי שהסוד האמיתי של בישול מצוין אינו טמון במתכון זה או אחר, שהרי כאלה יש אלפים והם זמינים לכל נפש בספרי בישול, בתקשורת הכתובה ובאתרי אינטרנט מרובים מאד. עובדה ידועה היא שגם אותו מתכון העובר מהאחד לאחר, לעולם יצא שונה, ורבים מייחסים זאת ל"יד" שיש לטבח או לקונדיטור. אך אצלך זה הרבה יותר מ"יד". זו הרוח העוברת תוך כדי ההכנות, אהבת הבישול, הרצון להשקיע בתבשילים והתשוקה להעניק לזולת את הידע. ללא ספק ניחנת בכישרון בתחום ורכשת מיומנויות מקצועיות רבות מאד ואלה באים לידי ביטוי בכל מה שאת עושה וניכרים בתוצאות. היכולת שלך להסביר את הרציונל ושיקולי הדעת העומדים מאחורי הבחירה של החומרים, הטיפול בהם – החל מקילוף, קיצוץ, טיגון/אידוי, ערבוב וכד' וכלה בהגשה ובאחסון/הקפאה וכד', ההתייחסות לערכם התזונתי והקלורי, ובקיצור, ההבנה של הדברים לעומקם, כבשו את לב........

משתתפת בסדנה

משתתפת בסדנה

...

.........

נהניתי לצפות והפקתי מכך רבות. הלהטת הסירים והמחבתות טרום הכנסת השמן, השימוש המופלא בכפית שמן אחת מבלי שהדבר ישפיע על הטעם בגלל הטכניקה המופלאה, השימוש המושכל בגאג'טים בדיוק לדבר הנכון, ה"פטנטים" וה"טריקים" לחיסכון ניכר בשומנים, סוכרים ו...קלוריות, המובילים לתוצאות טעימות לא פחות מדומיהם המשמינים, היו רק חלק מכל מה שהתענגתי עליו.

........

משתתפת בסדנה

אני מניחה שעוברות לך כמה שאלות בראש, ריכזתי כאן את השאלות הנפוצות ששואלים אותי בטלפון.

אם לא מצאת כאן תשובה, מייל אחד ואני חוזרת אליך.

אם אין לי מושג בבישול, עדיין כדאי לי להרשם?

בוודאי. זה היופי בסדנה הזו.  את לוקחת את המסך איתך למטבח ואנחנו מבשלות ביחד. תלמדי צעד אחרי כל מה שצריך כדי להתחיל לבשל. הסדנה תתן לך עידוד להתחיל לבשל בצורה קלה וכיפית..

לא הבנתי, אני רואה אותך ממש מבשלת?

כן, אני ממש מבשלת. ההדרכות כולן מצולמות, אני מבשלת כל מנה ומסבירה גם איך עושים את תהליך ההכנות מראש, איך שומרים ואיך מאחסים.  כך שניתן ללמוד בצורה הקלה, פשוטה ובהירה ביותר איך ליישם את כל הכלים שאדריך אותך. לאחר מכן הן נשמרות אצלך לצפייה חוזרת. עם כל הדרכה את מקבלת חוברת מתכונים בפורמט אינטרנטי אבל גם בפורמט PDF שתוכלי להדפיס בקלות.  וגם מצגת עם הסברים שיחזקו את הידע שתקבלי.

מה ההבדל בין הסדנה לבין תוכנית טלוויזה?

זו לא עוד סדנת בישול ולא כמו תוכנית טלוויזיה (למרות שהיא מצולמת באיכות טובה מאד).  זו סדנה שבה תלמדי להיות הפייה של עצמך, תתאהבי במטבח והכי חשוב תלמדי לבשל לעצמך ולמשפחה שלך אורח חיים בריא וטעים. עם כל הדרכה את מקבלת חוברת מתכונים בפורמט אינטרנטי אבל גם בפורמט PDF שתוכלי להדפיס בקלות.  וגם מצגת עם הסברים שיחזקו את הידע שתקבלי.

ואם אני צמחוני או טבעוני?

בכל הדרכה תהיה התייחסות לצמחונים וטבעונים.  90% מהמפגשים הם צמחונים בלבד, אבל גם בהדרכה שיש בה מנות בשריות, תהיינה הצעות לתחליפים צמחוניים בריאים וטובים.

יש לי סוכרת ולחץ דם. 

שיטת בישול גורמה לייט נותנת מענה מעולה לסובלים מסוכרת, לחץ דם וכולסטרול גבוה. וגם לאתגרי בריאות אחרים. כי בשיטה זו קל מאד ליישם את ההנחיות מרופא או דיאטן ולהכין אוכל טעים ובריא גם אם יש מגבלה.


משתתפת

....שושי, מגיע הרגע בו את מפתיעה אותנו בטיפ שהוא אבן היסוד החשובה ביותר של שיטתך: כיצד לטגן בכמות שמן מינימאלית כמות אדירה של בצל...''. גיליתי בסדנה שלך איך מבשלים גורמה, ונשארים לייט.

יעל עופר

יש שאלות נוספות?

רוצים לשלם בהעברה בנקאית, או בטלפון?

לשאלות ובירורים טל: 054-8342474

אפשר גם לפנות במייל: sadna.light@gmail.com

ויש גם אחריות מלאה!

אם אחרי ההדרכה הראשונה לא מצאת שהידע שהועבר 
משמש אותך, כספך יוחזר לך במלואו
ללא שום צורך במתן הסברים
וההדרכה הראשונה עדיין תישאר שלך!

להרשמה ב-12 תשלומים של 137 ש"ח כ"א

להרשמה בתשלום אחד של 1570 ש"ח

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.